Total Pageviews

Wednesday, 29 July 2009

kim hyun joong aka ji hoo

jarang aku tengok movie korea then aku terus suka dengan cast movie tu. mula2 aku tak nak sangat tengok movie boys over flower ni...bagi aku korea tak best sangat coz' korean men macam girls...bukan sorang dua, tapi almost all....palik aku...entah mana datang mamat2 cun tu, sedangkan orang korea mana ada sangat yang handsome pun...tengok je player football diorang...park ji-sung, ahn juhn-hwan...mana handsome...
tapi, aku layan je movie ni...memula agak bosan...tapi lama2 aku tersuka pulak kat second hero die, yoon ji hoo....pergh...handsome tol mamat ni...even kawan aku kata die tak handsome pun, aku still suka die....biasala, aku ni yang orang tak berapa suka tula aku suka...hehe....handsome mamat tu...diala penyebeb aku layan boys over flower tu...hehe....

KIM HYUN JOONG a.k.a YOON JI HOO


Name: Kim Hyun Joong (Gim Hyeon Jung)
Profession: Actor, singer
Born on: June 6 1986
Birthplace: Seoul, South Korea
Height: 180cm
Weight: 68kg
Blood type: B
Star sign: Gemini
Education: Hanyang Industrial High School, Kyonggi University
Hobbies/Interest: Playing the guitar, piano, dancing, swimming, Health, Basketball, Soccer

selain itu, mamat ni jugak merupakan seorang penyanyi...talented gile dia ni...

check this out:-




Lucky

When I am exausted, Lucky in my life
You come to me as if in a dream
When I sadly fall asleep, Lucky in my dream
You warmly hold me tight

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

When I want to cry, Lucky in my love
You look so cool in my imagination
When I feel depressed, Lucky in my world
You always hold me tight, as if in a dream

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

Everything is beautiful, I am so happy
I fill this lonley world with my wishes

I always smile like this
Even though the world is difficult
I will never show my tears
Even if you do don’t know my feelings
Even if it is from far away, I am grateful
That I can cherish your smile

Come one step closer to me

Sunday, 26 July 2009

helo world!!!

aku sbnrnye lame x update blog nih...
lupe aku ade wat blog...
slame ni aku tlis blog kt friendster je...
lgpun, kt arau xdpt wifi...
ssh sket nk update...
pepun...
aku akn start tlis blog ni blik r...
lame tol aku dh lupekn blog ni...
sure die touching...
hahahaha...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...