Total Pageviews

Monday, 27 February 2012

YOONA DEBUT IN MALAYSIA???


haha..surprise surprise surprise~~~fooled by the title???keh3~~~it's true though~~yoona debut in Malaysia..YUNA~~haha..same pronunciation, different spelling..haha..plus, different YOONA..haha..

Who said only s.korea have YOONA???we malaysian do own one too~~~our very own YUNA~~~501x more talented than that YOONA..recognized by many..produce own music, play own instrument, sing well, won many awards by her own, not as a group..what more??? ah, also hold a BACHELOR DEGREE OF LAW..not saying that YOONA is not good..she is good too..but our YUNA is just better in musical means..of course that YOONA can sing too, but our YUNA is just greater than her..in musical means and educational background, our YUNA wins over that YOONA..but hey, don't ever point out that YOONA is prettier, beauty is subjective to others..some may said YOONA is prettier, some may said YUNA is prettier..it depends actually on our eyes..

i don't intend to create any war, but just do this for fun..and to make MALAYSIAN realize that we too have a great musician..don't disregard our music..of course kpop is fun too, but we too have our own stylish music..



Friday, 24 February 2012

BITTER WEEK

22nd February
suatu subuh di 221 Jalan Aman
aku: hmm, tengok result lah..confident ni~~last sem struggle gile sampai turun 3kg~~~hehe..mintak2 dapat 3.8 paling koman..(bukak lappy, sign in email..laju je tengok inbox, ad satu email dr uitm..dengan pantasnya klik email tu..seminit scroll down, kecewanya..below expectation..tapi, alhamdulillah..tiba2 dengar pintu bilik ibu buka..maybe ibu dah bangun..aku terus turun bawah pegi dekat ibu yang tengah iron baju)
aku: ibu, result dah keluar
ibu: hmm, dapat berapa?
aku: 3.**
ibu: hah, tulah!!!gljsgfalkfga.lgagba.vbjgfasbchdhfagfd
aku: tulah, yang expect ok, ko, yang tak expect pulak boleh A
ibu: tulah jskfkdjbvlkdvgdljkvhjdsgflsvbx;vbx;
aku: next 2 sem, kena dapat 4flat kalau macam ni
ibu: bvlaiv;oahg;hv;oahdopahf;hv;aofha
aku: tapi, still okay result tu~~
ibu: malam ni belanja makan
aku: eh, azan! solat dulu,eyk?

24th February
aku: nak amek laptop
pekedai: jap,eyk..
after 5 minit
pekedai: RM70 ye
sampai rumah;
aku: eh? mana semua folder aku? kata back up??ni nak marah ni!!!!tapi, nak buat macam mana..dah nazak sangat dulu tu~~~biar jelah~~huhu



Tuesday, 14 February 2012

ROAD CURVE MADE BY GROUP 4




Alhamdulillah, settle sudah proses membina road curve di Klebang..setelah empat hari turun site, plus dua hari processing..design curve selama 15 jam..start pukul 9, sampai 12 tengah malam tadi. tepat!!!hari ni, turun site, dengan harapan menyiapkan semua kerja..even ada tipu sikit, tapi procedure still betul..congrats to all my group member~~~haha

Saturday, 4 February 2012

WHO AM I???


survey camp kali ni betul-betul menguji iman aku sebagai seorang surveyor berjaya (surveyor ke???)..haha..tobat, taknak jadi hydrographer..tak pernah2 kulit burn teruk camni..huhu..first time~~nak nangis dah tengok muka sendiri kat cermin..tiap kali tengok cermin mesti akan cakap, "IS THIS ME???"..haha..

to all member2 yang akan terserempak lepas ni, please jangan tegur muka I..haha..I tau muka I teruk~~~huhu..ngelupas sana, ngelupas sini..huhu..nangis jap..dahla habis survey camp ni, abang kawen..camne ni???nanti orang dah tak kenal anak perempuan satu2nya En.Naharudin..mesti ramai pelik..bukan anak En.Nahar putih ke???kenapa boleh jadi gelap pulak???haha..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...