Total Pageviews

Thursday, 31 December 2015

2015: The Most Unproductive Year Ever

Today's the final day of 2015 which I regard as the most unproductive year ever for me. As compared to other year, I spent three quarter of this year hibernating.. huhu.. Not really hibernating as in doing nothing, I did made a decision for my future, but, yeah, that's the only thing I've done this year. 

I started this year with a job interview that many people really wanted to do. Yeah, the PTD job interview. Well, patutnya aku kena interview on Dec '14, tapi sebab masa tu aku masih di UK, tengah convo, then, aku minta tangguh. They gave me new dates. Did I do well? I'm not sure. But, I did gaduh dengan the Tan Sri pengarah SPA which made many jaw-drop. Pelik sangat ke kalau aku hanya menegakkan hujah aku, dan Tan Sri tu pun nak tegakkan hujah dia juga. When both rasa our arguments are better, tu yang jadi boleh gaduh tu. 

Pada masa yang sama juga, aku dapat offer from UiTM untuk skim Tenaga Pengajar Muda which, I supposed to be interviewed during Dec'14 as well, at UiTM Shah Alam. Tapi, due to some circumstances, interview itu dijalankan menerusi Skype sahaja. Well, did I do well juga? Aku tak tau. Rasa macam borak-borak je dengan interviewer tu semua. Nak-nak most of them are my lecturers dulu..

Two big things, one major decision to be made for my future. I passed both interviews, surprisingly. haha.. But, where should I place the bet for my future? Will it be PTD or TPM? Will it be a training for 1 year, or will it be a 3 years research study? Whatever it is, the decision need to be made. Aku rasa tahun ni, that's the only thing I did. Sebab tu aku rasa aku sangatlah tak produktif tahun ni.. haha.. Segalanya ditimbang tara, siap aku buat calculations lagi for the next five years, where would I be when I decide on either one. 

The decision had been made. Meski kekadang rasa menyesal tak pilih the other road, tapi, aku percaya pada Allah. Dia tahu segala yang terbaik buat hambaNya. Rough road, tak smooth seperti yang diharapkan, tapi hanya Dia yang tahu apa yang akan aku dapat diakhir perjalanan ni nanti. Sebab Dia yang lead aku untuk buat keputusan ni. Jatuh bangun aku, hanya Dia yang ada untuk aku. 

3 comments:

  1. Thanks for share.. it's cool :)

    terimakasih.....
    Salam dari Indonesia :)

    ReplyDelete
  2. Salam akak, sy baru nak apply study kt UK. Further my ACCA kt Dublin Business School ( Dbs ). Is it higher ranking uni? macam mana sy nak check uni yg x perlukan English test ? Mara sekarang dah x bukak loan lg ke since kegawatan ekonomi nie?

    ReplyDelete
  3. its really very useful topic. it should be help us more and then thanks to post article like this.
    Eczema Treatment
    Psoriasis Oil
    Hyperpigmentation Treatment

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...