Total Pageviews

Monday, 23 June 2014

Shah Alam Featured in a Music Video?

Credit to: jypentertainment official Youtube Channel

what a pleasant surprise today.. haha.. elok bangun pagi, seperti biasa, diriku akan buka segala macam laman sosial yang wujud dalam dunia ni.. haha.. tu aktiviti wajib aku! I'm a normal person after all.. standardlah bangun pagi terus bukak tenet kan? haha..

Holy Smoke Cafe Section 13

I came across a new MV by a Korean boy group.. diriku takdelah minat sangat, but, I watched the MV solely because they said, it was shot in Malaysia. Seriously? Malaysia? Sangat jarang ok! I can't believe mula-mula even the places look really familiar to me.. first of all, the boy group named GOT7.. and the MV title is A..

Notice the Signboard?

Then, bila masuk scene dekat supermarket, I was like! wow! Makanan Laut.. Farmasi.. Bahasa Melayu! And, they shot the scene in Tesco. Seriously? Tesco? haha.. tempat aku beli groceries bagai.. haha.. and, then I realize, they shot the MV in Shah Alam.. ala, area stadium tu.. watch the MV kalau korang tak percaya.. there are Burger King, which they changed the sign into A Mart, the Holy Smoke Cafe which they change to California Boys.. and also, the Extreme Park! haha.. you'll realize there are plenty of Malay signboards in the MV like "Semangat Motor Sdn Bhd", " Laksa Makanan Utara, bla3", and more.. haha..

Tesco (Not sure which one)

Why am I hyper about this? Sebab aku tiba-tiba nampak Shah Alam sangatlah cantik! Tak percaya pun ada.. memang aku tahu Shah Alam memang bandar dalam taman, like Putrajaya, dia bandar terancang.. sangat rapi dia punya perancangan tu.. But, never thought that Shah Alam dah macam small town yang selalu featured dalam American movies tu semua.. seriously, it looks really nice..

Extreme Park Parking Lot?

Aku rasalah, the production chose Shah Alam sebab low budget kot? haha.. shooting satu area je semua benda tu.. and, tak payah pergi US ke apa, situ pun dah ok.. haha.. dan juga, mereka dapat elak dari fans kpop yang gila tu semua sebab as far as I know, Section 13 tu sangatlah susah nak di akses pakai public transport selain dari teksi.. bas pun, from area Kuala Selangor and Puncak je..haha..

In front of Burger King Section 13

akhir kata, enjoy the MV.. bukan nak suruh korang layan kpop ke apa, just watch how nice Shah Alam can be in the MV.. haha..thumbs up to the producer to recognized this place to be featured in the MV.. wonder who recommended it?

1 comment:

  1. Thank you very much for posting this information publicly! :D God bless you!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...